Gefeliciteerd met het afronden van de e-learning ‘Product Information Management’! Je bent nu op de hoogte van wat PIM is, wat PIM voor jouw organisatie kan betekenen, waar je op moet letten bij de invoering van PIM, en of PIM een goede keuze voor jouw bedrijf is!

Hopelijk heeft deze e-learning je handvatten gegeven om de volgende stap te kunnen zetten met de productdata in uw organisatie. De e-learning bevat een bestand om de functionele en technische eisen van een PIM systeem door te nemen én een bestand om te kijken of PIM een goed idee is voor jouw bedrijf. Heb jij deze niet gedownload en wil je ze toch nog eens doornemen? Download de bestanden dan alsnog door op onderstaande link te klikken: PIM eLearning (28 downloads )

De mogelijkheden van PIM klinken je misschien, ondanks het afronden van de e-learning, nog niet helemaal vertrouwd in de oren. In dat geval is het logisch dat het zetten van de eerste stap richting een PIM systeem wellicht een uitdaging kan zijn. Wij denken daarom graag met je mee en kijken graag samen naar welk PIM systeem geschikt is voor uw bedrijf! Zullen we een keer sparren over de mogelijkheden voor PIM in jouw bedrijf? Laat dan je naam, email of telefoonnummer achter.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Meer weten over PIM?

Business Insights

Bluepaper: Product Informatie Management

Lees meer

Nieuws

TRAINING Product Informatie Management en ETIM

Lees meer

Business Insights

Whitepaper: Intelligente PIM-oplossingen

Lees meer

Business Insights

Het belang van Digital Product Information Management

Lees meer