Over Master Data Partners

In een snelgroeiende digitale economie is betrouwbare productdata onmisbaar. Maar hoe verzamel je data efficiënt en correct bij complexe producten en hoge volumes? Master Data Partners helpt je met deze uitdaging en zorgt voor kwalitatieve content, productfoto’s en transparante data die up-to-date blijft en dienstdoet als een single source of truth.

Onze missie

Wij bieden de leveranciers, groothandelaren en retailers in de DIY, FMCG, Fashion & Healthcare sector een volledige ontzorging aan bij het verzamelen, opvoeren en delen van hun product data met al hun partners.

Dit doen we middels het inzetten van competente en ervaren data masters die werken in de systemen van onze klanten, zodat die te allen tijde eigenaar blijven van hun data.

Wij zorgen voor een uitstekende kwaliteit van de data en de bijhorende productfoto’s, wat leidt tot een betere vindbaarheid, betere zichtbaarheid en een professionele uitstraling van het productgamma in de online wereld van vandaag.

Voordelen

  • Tijdelijk opschalen van uw masterdata capaciteiten of samenwerkingen op lange termijn
  • Ervaren data masters met kennis van een brede waaier van MDM systemen en datapools
  • Gegarandeerde continuïteit van uw masterdata projecten
  • In-house data capturing studio met hi-tech toestellen
  • U blijft eigenaar van uw data

Samenwerken met Master Data Partners

Bij Squadra begrijpen we hoe belangrijk het is om te werken met kwalitatieve data. Daarom werken wij samen met Master Data Partners, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van kwalitatieve content en productfoto’s.

Deze samenwerking houdt in dat wij u kunnen voorzien van een complete oplossing voor het beheer van jouw data. Wij helpen bij het selecteren en implementeren van de juiste MDM en PIM systemen, terwijl Master Data Partners ervoor zorgt dat de data van topkwaliteit is door het leveren van professionele content.

Hierdoor kunnen we onze klanten een complete oplossing bieden, van de selectie van het juiste systeem tot het leveren van de kwalitatieve data. Ten tweede kunnen wij u helpen bij het besparen van tijd en geld door middel van efficiënte processen en het verminderen van dubbele inspanningen. Ten slotte kunnen we de kwaliteit van de data aanzienlijk verbeteren.

Contact

Meer weten over ons?
www.masterdatapartners.be
info@masterdatapartners.be
Managing Partner Tinie D’Hondt:
0032 476 79 04 02