Squadra bestaat uit ervaren professionals met een sterk trackrecord binnen hun domein. We zijn gepassioneerd in ons werk en delen onze ervaringen en kennis graag met onze klanten. Dit doen we onder anderen door initiatieven als ShoppingTomorrow, ronde tafels, gebruikersgroepen en CIODAY te faciliteren.


“We zijn professionals, wat impliceert dat ieder van ons zo goed is als de laatste referentie. Dit creëert van nature de juiste drive om de wensen van onze klanten tot een succes te maken ”


Onze professionals

Roger Wegh

Is een van de founding partners van Squadra met een passie voor Customer Engagement en Data Management. Als senior professional, met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende branches, helpt hij bedrijven om meer data gedreven en klantgericht te worden. Citaat: “customer data is the foundation to get the right customer insights that will help you to improve your business, define the right products and services with the goal to deliver connected customers and excellent customer experiences”. In zijn vrije tijd houdt Roger van hardlopen, fietsen en heeft hij een voorliefde voor Italië.


Jos Schreurs

Is een van de oprichters van Squadra en startte in 2010 de PIM / MDM-praktijk. Hij heeft ruime ervaring met nationale en internationale bedrijven, onder meer in de detailhandel, groothandel en productie. Zijn hands-on aanpak en senior ervaring met het implementeren van complexe veranderingsprogramma’s maken hem tot een vertrouwde partner voor veel bedrijven. Hij houdt van reizen, geniet van eten en drinken en omarmde Italië toen hij daar woonde.


Wim Griffioen

Is een van de founding partners van Squadra en heeft gewerkt voor grote nationale en internationale bedrijven op CIO-niveau. Bij Squadra legt Wim zich toe op Master Data Management en meer specifiek de transformatie van bedrijven naar echte Omni channel spelers en de uitdagingen met betrekking tot product master data. In zijn vrije tijd houdt hij van sporten en koken met vrienden en familie.


Mark Cartigny

Ervaren senior professional en manager op het gebied van MDM, CRM en Marketing Intelligence. Heeft zijn focus op toepassingen en waardecreatie met data in bedrijfsketens met behulp van o.a. analytics.
Als teamspeler is hij ook sterk in het coachen van professionals naar het volgende niveau.
Mark heeft daarvoor onder meer gewerkt bij PostNL en Deloitte Consulting. In zijn vrije tijd is hij graag scheidsrechter bij hockey en reist hij graag met zijn gezin. Hij is ook zeer geïnteresseerd in duurzaamheid.


Ellen Kostelijk

Ervaren en professionele projectmanager die graag werkt in complexe, multidisciplinaire organisaties en projecten. Naast het realiseren van afgesproken deliverables, ligt haar focus op een goede werksfeer en efficiënte samenwerking. Als ze niet aan het werk is, brengt ze graag tijd door met lezen, filosoferen met vrienden over de uitdagingen in het leven tijdens diner / lunch en borrels


Ralf Ritzen

Ervaren Product Information Management-professional met een passie voor technologie die graag hands-on werkt en implementeerbare oplossingen biedt. In de afgelopen 6 jaar heeft hij met veel toewijding zijn PIM-expertise gedeeld met klanten. Ralf brengt graag tijd door met zijn familie en vrienden.


Onno Cleijpool

Specialist in Product Informatie Management, die product gegevens naar een hoger niveau tilt. Onno heeft gewerkt voor grote retailers en OEM’ers in de mode-, food- en industriële sector. Focus eerst op mens en proces vóór dat je kijkt naar oplossingen en data. Laten we over data praten.


Angelique Vervloet

Product Information Management professional met een passie voor procesoptimalisatie en het afstemmen van bedrijfsprocessen op MDM / PIM-oplossingen. Angelique heeft brede praktijkervaring op het gebied van MDM- en PIM-projecten binnen multinationals. Angelique brengt haar vrije tijd graag door met familie en vrienden. Daarnaast houdt ze van reizen, wandelen en tijd doorbrengen op het strand.


Ron Stolwijk

Is het prototype van de ‘T-vormige’ persoon: brede managementervaring en ondernemer met veel ervaring gecombineerd met diepgaande kennis en passie voor MDM, e-Commerce en aanverwante logistieke uitdagingen. Ron geniet van het leven, gaat graag naar concerten en interessante steden en besteedt tijd aan vrijwilligerswerk in het publieke domein.


Rudi van Lent

Is een doorgewinterde Master Data Management en Data Quality specialist. Hij is ervan overtuigd dat het juiste gebruik van data het verschil maakt in business agility. Gegevens zijn een waardevolle “asset” en moeten als zodanig worden beheerd. Met een achtergrond in Informatietechnologie opereert Rudi graag tussen business en IT. In zijn vrije tijd houdt Rudi van watersporten en tijd doorbrengen met familie en vrienden.


Meindert Boorsma

Enthousiaste en gepassioneerde programma- en projectmanager met brede ervaring in het bouwen van (MDM) organisaties en het maken van structurele veranderingen in de detailhandel, groothandel en maakindustrie. Het structureren en optimaliseren van bestaande organisatie- en bedrijfsprocessen naar duurzame omgevingen ondersteund door kritische IT-applicaties (ERP, MDM, PIM, MAM, MES, CRM etc.) is de rode draad door Meindert zijn carrière.
Naast werk is de balans in het leven tussen gezin, gezondheid en werk de sleutel tot succes. Naast hardlopen is Meindert voorzitter van de plaatselijke zwemvereniging in Veenendaal (VZC).


Arja Kapitein

Al meer dan drie decennia ervaren Change Management Consultant. Meest recent op het gebied van Product Data Management. Voor Squadra werkte Arja voor Capgemini, Albert Heijn en Stegeman. Arja is tevens mede-eigenaar van een klassiek automuseum en lid van de raden van toezicht (o.a. beste bibliotheek van de wereld 2018).


Peter Pottinga

Ervaren PIM / MDM-professional gedreven door het realiseren van zakelijke verbeteringen met behulp van creatieve en innovatieve technologieën. Door de jaren heen heeft Peter gewerkt aan meerdere high-impact PIM / MDM-projecten in industrieën die standaarden hebben omarmd (GS1, ETIM) om product- en transactie-informatie uit te wisselen. Peter houdt van reizen en houdt van fotografie en sport.


Norbert Donders

Een Senior Project Manager met diepgaande ervaring in Project Management en Master Data Management. Norbert heeft in complexe organisaties gewerkt. Hij houdt van een conceptuele aanpak om problemen op te lossen en motiveert teams met zijn enthousiasme. In zijn vrije tijd gaat hij hardlopen en zingt hij graag.


Hans Heutink

Meer dan 15 jaar ervaring met het leveren van MDM en e-commerce platforms in project- en lijnmanagement rollen. Zijn sterke klantgerichtheid gecombineerd met een positieve houding zijn effectieve ingrediënten voor het inrichten van succesvolle oplossingen en teams. Hans leidt de Squadra MDM Factory business unit, die zich richt op de implementatie en optimalisatie van MDM-platforms. In zijn vrije tijd geniet Hans van de tijd met zijn familie, fotografie en probeert hij een regelmatig hardloopschema aan te houden.


Leen Buizert

Ervaren MDM-architect met een focus op multi-domeinoplossingen met een hands-on mentaliteit. Al meer dan tien jaar implementeert hij MDM-oplossingen die fungeren als een verbinding tussen bedrijven en IT. In zijn vrije tijd houdt Leen van bergwandelen, schaatsen en tennis.


Marc Koetsier

Gepassioneerde Master Data Management programma-manager met een hands-on instelling. Marc werkte bij zowel grote bedrijven als kleinere retailers en implementeerde verschillende MDM-applicaties. In zijn zeldzame vrije tijd brengt hij naast reizen graag tijd door in zijn recreatiehuis in het bos, dat hij zelf renoveert.


Fulco Hofmann

Door de wol geverfde MDM en PIM specialist met ervaring in groothandels- en retailomgevingen. Houd ervan om techniek en mens bij elkaar te brengen en samen te bouwen aan creatieve oplossingen die conceptueel kloppen en vooral praktisch bruikbaar zijn. Zijn vrije tijd brengt hij graag door in de buitenkeuken en aan de keukentafel.


Dylan Janssens

Dylan is een expert op het gebied van Master Data Management en heeft in het verleden zijn kennis gebruikt om bedrijven dichter bij hun klanten te brengen, en efficiënter te laten werken. Verder stellen zijn oplossingen de ondernemersgeest centraal zodat bedrijven zich kunnen focussen op het maken van de juiste beslissingen, met behulp van de juiste inzichten.


Chiène de Feyter

Een specialist in Master Data Migratie, cleansing en harmonisatie projecten. Met meer dan 10 jaar doelgerichte ervaring in diverse industrieën. Met haar uitgebreide (SAP)-vaardigheden en specialistische kennis van Master Data-architectuur en Data Governance, brengt Chiène duidelijkheid en inzicht, bespaart tijd en boekt resultaat.
Chiène heeft een flexibele en proactieve mentaliteit: “voor alles is een oplossing”. In haar vrije tijd kookt ze graag uitgebreid voor vrienden en familie en is een groot F1 fan.


Nico Bothof

Is een ervaren Data Management & Governance specialist. Hij heeft ruime ervaring in het opzetten van Data Governance structuren binnen een complexe organisatie. Daarnaast heeft hij veel expertise op het gebied van Operational Excellence in een operationele omgeving en is nauw betrokken geweest bij diverse transformatie en digitaliseringsvraagstukken. Hij heeft een pragmatische aanpak die hij op alle lagen van een organisatie kan toepassen. Daarnaast houdt hij o.a. van tennis, voetbal, skiën en draagt als vrijwilliger bij aan het creëren van een gezonder voedsel systeem.


Axel Achten

Als ervaren Data Professional combineert hij een stevige basis in database design en optimalisatie met uitgebreide ervaring in het leiden van Product Information Management (PIM) en e-commerce projecten. Als Master Data Management (MDM) Manager is hij gespecialiseerd in integratie en change management, waarbij hij succesvolle transformaties heeft geleid binnen diverse organisaties.

Zijn kracht ligt niet alleen in het aansturen van technische aspecten, maar ook in het coachen van teams om tot hun volle potentieel te komen. Met een bewezen staat van dienst in het navigeren door complexe data-ecosystemen en het maximaliseren van operationele efficiëntie, is hij toegewijd aan het realiseren van meetbare resultaten.

Hij is gepassioneerd over het creëren van impact door middel van gegevensgestuurde strategieën en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Laten we samenwerken aan het realiseren van uw data-gedreven doelen!