Data is de levensader van het bedrijfsleven. Maar naarmate het steeds complexer wordt, kan het onnauwkeurig en achterhaald worden, wat leidt tot onzekerheid en wantrouwen. Stibo Systems zet zich in om de kracht van datatransparantie te benutten, zodat bedrijven een enkel, nauwkeurig beeld van hun gegevens kunnen creëren. Met meer gegevenstransparantie kunnen bedrijven consumenten in staat stellen weloverwogen beslissingen te nemen over hun aankopen, waardoor ze hun vertrouwen en loyaliteit verdienen.

Syndigo gelooft dat er een betere manier is voor hun klanten om hun informatie te beheren. Om gegevens en inhoud vrij en continu te laten stromen, is een geïntegreerde, uitgebreide engine nodig. Syndigo heeft uitgebreide, verbonden omnichannel-mogelijkheden gebouwd voor de hele contentlevenscyclus om data te beheersen en uiteindelijk producten van de plank te halen. Als eerste Active Content Engine in de branche biedt Syndigo continue optimalisatie die klanten helpt om op elke plank te winnen; controle over alle inhoud en datastromen op elk punt; en maak gebruik van het grootste wereldwijde tweezijdige netwerk om de exponentiële datagroei van vandaag te benutten.

Contentserve maakt productervaringen mogelijk die toekomstgerichte merken, fabrikanten, distributeurs en gespecialiseerde retailers aandrijven. Hun state-of-the-art, alles-in-één platform helpt bedrijven om productcontent effectiever te creëren en te beheren, sneller op de markt te komen en gepersonaliseerde klantreizen te leveren die bedrijven onvergetelijk maakt. Bij Contentserv geloven ze in bedrijven en willen ze het zien groeien en bloeien. Daarom hebben zij hun geïntegreerde, alles-in-één platform ontwikkeld: om te helpen bij het creëren, optimaliseren en automatiseren om de gepersonaliseerde ervaringen te leveren die klanten willen.

SRC System Integrators is een softwarebedrijf dat EDI- en Product Informatie Management oplossingen aanbiedt aan de Europese B2B-markt. De kwaliteit van productgegevens is van groot belang, en daarom ontwikkelen, implementeren en onderhouden zij een volledig pakket aan oplossingen gericht op data excellence. Hun PIM-oplossing stelt elk bedrijf in staat uitstekende productinformatiekwaliteit te bereiken én te onderhouden. Dit doen ze door het optimaliseren van de manieren waarop productgegevens verzameld, verrijkt, en gedeeld worden.