Hét kennisnetwerk voor digital commerce in Nederland

Shopping Tomorrow brengt e-commerce professionals samen in een exclusief en actief netwerk, met als doel het leveren van inzichten voor de branche. Wat betekenen toekomstige ontwikkelingen op het gebied van businessmodellen, customer journey en technologie voor medewerkers, bedrijven en BV Nederland? De nieuwste bluepapers met alle inzichten en resultaten van 2021 zijn nu te downloaden!

Master Data Management (MDM) 2022

Ook dit jaar doet de Master Data Management expertgroep weer mee, onder leiding van Squadra, gesponsord door Syndigo. Zij gaan aan de slag met de onderzoeksvraag:


Hoe organiseer je de product datastromen om de productervaring voor de klant te optimaliseren en de conversie als gevolg daarvan te verhogen?

Wim Griffioen

Partner, Squadra

Meindert Boorsma

Associate, Squadra

Peter Pottinga

Associate, Squadra

Angélique Vervloet

Associate, Squadra

Erik Jansen

Partner, Squadra

Bluepapers

De voorgaande jaren hebben de Shopping Tomorrow MDM experts zich verdiept in diverse onderwerpen, met ieder jaar een mooie bluepaper als resultaat. Deze bluepapers Ijn geschreven door professionals in de markt en geven je praktische tips, inzichten en best practices waarmee jij je grenzen kunt verleggen en jouw bedrijf een stapje verder kunt brengen richting de optimale customer experience.  

Download hieronder gratis de nieuwe bluepapers!

Bluepaper: 2022

Bluepaper: 2021

Bluepaper: 2020

Bluepaper: 2019

Bluepaper: 2018

Bluepaper: 2017

Bluepaper: 2016

Bluepaper: 2014

PXM Expert Group 2022

Met trots presenteren we hieronder de bedrijven die deel uitmaken van de PXM Expert group 2022.

ShoppingTomorrow Nieuwsoverzicht