Hét kennisnetwerk voor digital commerce in Nederland

ShoppingTomorrow brengt e-commerce professionals samen in een exclusief en actief netwerk, met als doel het leveren van inzichten voor de branche. Wat betekenen toekomstige ontwikkelingen op het gebied van businessmodellen, customer journey en technologie voor medewerkers, bedrijven en BV Nederland? De nieuwste bluepapers met alle inzichten en resultaten van 2021 zijn nu te downloaden!

Master Data Management (MDM) 2021

Ook dit jaar doet de Master Data Management expertgroep weer mee, onder leiding van Squadra en Youwe. Zij gaan aan de slag met de onderzoeksvraag:


Kunnen de Lean principes, ooit bedacht door Toyota in de vorige eeuw, hier wellicht uitkomst bieden en welke rol kan Artificial Intelligence hierbij vervullen?

Wim Griffioen

Partner, Squadra

Meindert Boorsma

Associate, Squadra

Peter Pottinga

Associate, Squadra

Angélique Vervloet

Associate, Squadra

Bluepapers

In 2021 hebben meer dan 570 ShoppingTomorrow-experts, verdeeld over 22 expertgroepen zich weer verdiept in diverse onderwerpen rond het on- en offline shopgedrag binnen de b2b- en b2c-markten. Deze bluepapers worden geschreven door professionals in de markt en geven je praktische tips, inzichten en best practices waarmee jij je grenzen kunt verleggen en jouw bedrijf een stapje verder kunt brengen richting de optimale customer experience.  

Download hieronder gratis de nieuwe bluepapers!

Bluepaper: MDM belangrijker dan ooit (2020)

Bluepaper: PIM (2018)

Bluepaper: Klantbetrokkenheid (2017)

MDM Expert Group 2021

Met trots presenteren we hieronder de bedrijven die deel uitmaken van de MDM Expert group 2021.

ShoppingTomorrow Nieuwsoverzicht